fbpx

Sterk & Flexy
Yoga voor 50+

Omdat we nog lekker lang mee willen. Gezond blijven, je goed voelen.
Lekker in ons lijf en in ons hoofd!

Online platform

Geen tijd! Stijf en stram aan het worden. Maar dat wil je nog niet! Een beetje strakker en soepeler zou fijn zijn. En doe ook maar wat rust en ontspanning. Sterk & Flexy yoga 50 plus, doe je gewoon op jouw tijd. Verschillende yogalessen en krachtsessies. Geschikt voor beginners en die je makkelijk ergens in je week een paar keer in kunt passen. Gewoon te doen vanuit huis. Wanneer het jou uit komt. Veel heb je daarvoor niet nodig.
Just show up!

Renée Stroo Sterk & Flexy yoga 50 plus

“Ik geloof dat als je doet wat goed voelt dat dat sowieso goed voor je is. En dat betekent dat wandelen net zo goed is als hardlopen. Rustige yoga kan en wat meer dynamisch ook. En natuurlijk die dikke koek of dat glas wijn. Gewoon ook!”

Renée Stroo

No nonsens aanpak. Prettig en uitdagend.
Wanneer het jou uitkomt

 

Stijve hark? Geen puf? Moe en lusteloos?

Onderneem nu actie. Elke verandering begint met een actie. Hoe klein ook.
Word nu lid en stap direct je mat op. Het begin van de nieuwe jij!

Meer ruimte in je hoofd en je lijf.

“Ontdek de Verjongende Kracht van Yoga: Meer Ruimte in je Hoofd én Lijf!”

Yoga is niet alleen fysieke beweging; het is een reis naar innerlijke rust en balans. Door ademhalingstechnieken, houdingen en meditatie te combineren, helpt yoga om stress te verminderen en de geest te kalmeren. Het geeft je alle ruimte, zowel in je hoofd als in je lijf.

Met de online yogalessen voor 50-plussers ontdek je hoe je kalmer en flexibeler wordt. Door te strekken, te ademen en bewust te bewegen, ontlast je niet alleen je lichaam van spanning, maar ook je geest van zorgen. En dat gaat niet van vandaag op morgen hè?!

Ik begeleid je graag met alle verschillende lessen en ben altijd bereikbaar voor vragen. Met elke sessie vergroot je niet alleen de flexibiliteit van je lichaam, maar creëer je ook een kalme, ruimtelijke mindset.

Sluit je vandaag aan bij het Sterk & Flexy yoga 50+ platform en geef jezelf de kans om te ademen, bewegen en groeien. Spiritueel dan bedoel ik. Jouw reis naar innerlijke balans begint hier!

Kracht en stretch

De bouwstenen voor een vitaal leven!

Ik zeg het wel vaker! Als je ouder wordt is het behouden van je spiermassa cruciaal. Daarom biedt het online Sterk & Flexy yoga 50+ platform toegankelijke krachtsessies die precies daarop gericht zijn. Deze sessies zijn ontworpen om jouw spieren te versterken en tegelijkertijd je flexibiliteit te vergroten.

Afgestemd op 50-plussers. Ze zijn niet alleen gericht op spieropbouw, maar ook op het behoud van mobiliteit en het voorkomen van blessures. 

Het is tijd om te investeren in jouw welzijn. Sluit je aan bij het platform en ervaar de voordelen van deze gerichte, toegankelijke krachtsessies. Hierdoor krijg je niet alleen een sterker lichaam, maar vergroot je ook jouw vitaliteit en kwaliteit van leven.  En je hoeft geen bodybuilder te worden natuurlijk het graag om kracht en flexibiliteit! Ontdek het vandaag nog op het Sterk & Flexy yoga 50+ platform!”

Jouw range of motion!

Hele fijne yoga oefeningen gewoon te doen in je huiskamer. Het fijne? Renée houdt rekening met de minder lenige exemplaren onder ons die afhaken als het te snel en te flitsend gaat (like me)

Ilse 50jr

Looking good Feeling healthy

Je fit en gezond voelen en gemakkelijk bewegen.
Meer rust in je hoofd en lekker genieten van activiteiten.
Goed kunnen ontspannen betekent meer energie!

Top yoga lesje Renée. Intensief….. lekker ! Thanks !

Svenny 51jr

Sterk & Flexy
Online yoga platform voor vijftigplussers

Talloze fijne yogalessen, krachtsessies, meditaties en elke week een nieuwe les in je inbox.

Waar wacht je nog op?!

Meld je nu aan en je kunt direct de mat op!

Gun je zelf een gezond leven. 

Ik voel weer veel meer ruimte.

Dick 53jr

Yang yoga

Dit is de actievere vorm van yoga. In deze dynamische yogasessies volgen de houdingen elkaar op. Ook dit is goed te doen als je er nog niet zo vertrouwd mee bent. Ik geef verschillende opties bij de houdingen en bewegingen. Hoe meer je eraan gewend raakt hoe meer je in een flow komt. Lekkere lesje om je hele lichaam in beweging te brengen met de focus op de ademhaling.

Yin yoga

Bij yin yoga hebben we een set aan houdingen die allemaal een ander deel van het lichaam aanspreken. Doordat je enkele minuten in de houding blijft word je uitgedaagd om je zowel fysiek als mentaal te ontspannen. En omdat we de spieren ontspannen stimuleer je de fascia. Het alles verbindende weefsel Door dat dit langzaam opgerekt wordt raakt het beter gehydrateerd en dat geeft je meer bewegingsruimte.

Kracht oefeningen

Deze korte sets kun je zo zwaar maken als je zelf wilt. De oefeningen doe je met gewichtjes maar dat kan ook met bijvoorbeeld waterflesjes. Het aantal herhalingen bepaal je helemaal zelf. Net wat je wilt bereiken. Je kunt bijvoorbeeld veel herhalingen met lichte gewichtjes doen. En voor meer spieropbouw minder met zwaarder gewicht. Doe ze elke dag voor het opbouwen van een sterk spierstelsel.

Extra's

Schema’s om je te helpen routine op te bouwen. Fijne meditaties, yoganidra, leeftstijltips, recepten, affirmaties en nog meer leuke dingen.

wekelijkse motivatiemail + les

Elke week op maandagochtend een inspiratie en motivatiemail van mij in je inbox.

Met een nieuwe les. Een flowles van 45 min inclusief 10 minuten lekkere eindontspanning.

Zo help ik je om het vol te houden.

Live Q&A

Elke 2 maanden een livesessie. Om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen aan mij of aan iemand anders dat mag ook. En voor feedback naar elkaar maar zeker voor mij zodat ik kan blijven ontwikkelen voor jullie.

Passende yoga; de op de doelgroep (50+) afgestemde yogalessen van Renée Stroo kan ik van harte aanbevelen aan elke 50+er die met meer kracht en flexibiliteit de volgende levensfase wenst te beleven

Thijs 51jr

Prettig platform, het werkt goed allemaal Genoeg keuze in lessen. Duidelijke instructies. Vriendelijke prijs. Enthousiaste docente!

Minou 54jr

Het Sterk & Flexy yoga platform voor 50+

 

  • Meer mentale en fysieke veerkracht voor jou
  • Yoga lessen & Krachttraining & meditaties
  • Met heldere uitleg en begeleiding.
  • Verschillende videolessen te doen vanaf je telefoon of computer.
  • Elke maandag een motivatie mail met een nieuwe yoga les in je inbox
  • Persoonlijke begeleiding van mij
  • Je hebt toegang tot alles tijdens je lidmaatschap!

€9,90 p/mnd
€27,50 p/kw
€99,- p/jr

Op naar meer fysieke en mentale veerkracht!

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Ik heb last van stramme spieren, stijfheid ook en soms last van gevoelige gewrichten. Is het Sterk&Flexy yoga50+ platform wel geschikt voor mij?

Ja juist! Vooral de yinyoga richt zich op het versterken van weefsel en zorgt voor soepeler spieren en gewrichten. Door regelmatig yin yoga te beoefenen verbeter je je mobiliteit en de stijfheid vermindert. Het is een mythe hoor dat je voor yoga lenig moet zijn!

Voor mij is het nog lastig om yoga in te plannen. Hoe kan jij mij helpen?

Nou ik doe mijn best! Je krijgt in elk geval elke maandagochtend een motivatie mail met een yogales in je inbox. Probeer om van yoga een routine te maken. Een nieuwe gewoonte aan leren moet je de tijd geven. En begin met heel kleine stapjes!

Regelmatig ervaar ik onrust en stress, dan vind ik het lastig om te ontspannen kan de Sterk&Flexy yoga 50+ wat betekenen voor mij?

Ja de yinlessen zijn heel erg gericht op het ontspannen van het lichaam en het tot rust brengen van alle gedachten in je hoofd. De meditaties kunnen je helpen om beter te ontspannen en je kan hierdoor meer innerlijke rust gaan ervaren. Blijft voor je gevoel je stressniveau te hoog dan is het misschien een goed idee om er met een dokter over te gaan praten.

Ik ben vaak wat somber en zou graag wat meer blij en vrolijk willen zijn. Kan yoga daarbij helpen?

Ja. Door yoga creëer je meer lichaamsbewustzijn, en het kan je algehele gevoel van welbevinden en tevredenheid bevorderen. Je vergroot je fysieke en mentale veerkracht. Ook kan je meer vertrouwen krijgen in je lichaam door yoga (meer stabiliteit, balans, (veer)kracht en souplesse). Voel je je vaak erg down en neerslachtig dan is het goed om ook eens met een dokter te gaan praten om uit te zoeken of er therapieën of behandelmethoden zijn om je op weg te helpen. Misschien in combinatie met yoga.

Eigenlijk heb ik niet zo’n goede conditie en een gebrek aan spierkracht. Kan ik de oefeningen dan wel doen?

Ja juist! Door de krachttrainingsoefeningen (en ook door de wat meer dynamische yoga) krijg je krachtiger spieren en vergroot je je uithoudingsvermogen. Dit helpt je ook om sneller te herstellen na inspanning of bijvoorbeeld na een wandeltocht. Je zult ook meer stabiliteit krijgen. En begin ook hier gewoon klein. Met minigewichtjes.

Kan yoga mijn nachtrust verbeteren en mij helpen om beter te slapen (door te slapen)?

Ja yoga kan zeker helpen om je nachtrust te verbeteren. De focus op ademhaling en ontspanning kan je helpen om beter in te slapen en uitgeruster wakker te worden.

Ik heb veel rugklachten en vind het lastig om te ontdekken waar mijn grenzen liggen kan ik dan wel meedoen met de lessen op het Sterk&Flexy yoga 50+ platform?

Ja in principe wel want ik geef vaak verschillende opties om met het verschil in fysieke gesteldheid rekening te houden. Ook houd ik rekening met de ons mensen eigen skelet verschillen. Maar als je echt fysieke klachten hebt raad ik je aan om eerst een gesprek met een dokter te hebben, die kan je wellicht goed helpen om de voor jou geschikte keuzes te maken.

Word lid van het lekkerste yogaplatform voor vijftigplussers!!

Grijp je kans!  Gun je zelf een sterk&flexy leven.

Toegang tot alle yogalessen en de krachttrainingsoefeningen.
Plus elke maandag een motivatiemail met een verse flow les van mij voor jou!

 

HOE WERKT HET DAN?

Registreren en Inloggen

Je meldt je aan voor een kwartaal. Dan krijg je een mail met je inloggegevens (je email)  daarmee log je in op het platform en dan heb je een account. Je hebt directtoegang tot een overvloed aan yogasessies, meditaties en krachttrainingen. Als lid kan je je ook hierboven aan de website aan melden “Sterk&Flexy50+ login” Het platform is heel gebruiksvriendelijk! Ik heb ook alle stappen voor je op een PDFje gezet mocht je daar toch behoefte aan hebben.

Diverse Lessen

Ontdek een verscheidenheid aan yogalessen, van zachte yin yoga tot versterkende krachtsessies,  en dynamische yang yoga allemaal gericht op 50-plussers. Kies de sessies die het beste bij jou passen. Ook korte meditaties voor elk moment van de dag.

Flexibiliteit in Tijd en Plaats

Geniet van de flexibiliteit om op elk moment van de dag en vanaf elke locatie toegang te hebben tot de lessen. Geen vaste schema’s, jij bepaalt wanneer en waar je wilt meedoen.

Elke week een motivatie mail

Je ontvangt elke maandagochtend vroeg een mail ter ondersteuning en motivatie. Met verse yoga of iets anders leuks.

Nieuwe Inhoud

Regelmatig voeg ik nieuwe inhoud toe.  En af en toe een gastles van een collega om je te blijven inspireren en motiveren.

Community en ondersteuning

Sluit je aan bij onze community van gelijkgestemden. Dat is vrijwillig hoor maar we hebben een facebookgroep. Deel ervaringen, leer van anderen en ontvang ondersteuning en aanmoediging tijdens jouw yogareis. Als je daar prijs op stelt.

Persoonlijk contact

Daarnaast mag je mij altijd mailen met vragen, tips en tops! Ik beantwoord alle mailtjes altijd persoonlijk.

Nu weet je alles.

Dit is het moment. Gun je zelf een sterk&flexy leven.

Veerkrachtyoga!
GRATIS

in 3 kwartier weer soepel en uitgerust!

Check je mail en leg je matje klaar!

Pin It on Pinterest